vineri, 20 martie 2009

Yupiii


Blogul a fost botezat la inceputul lui februarie, setarile au fost facute in martie,...acum sper ca postarile nu vor veni tocmai peste cateva luni.


Idea de a face un blog a aparut, bineînţeles, atunci cand am ramas somera...si implicit aveam timp de pierdut. Daaar, m-am hotarat, ca o forma de impulsionare, sa incep sa scriu cand voi renunta la statutul inaltator de somer autentic cu cartea de munca bagata in sifonier.

Si, ca sa revenim la lucruri importante.... :D de azi nu mai sunt somera!!!!! yupiiiii (eu acum: colturile gurii legate sugestiv de urechi+una bucata ras spontan din doua in doua secunde+o lista cu numerele de telefon ale prietenilor pe care trebuie sa ii sun sa ii anunt - nu sunt multi, doi importanti si cativa fraieri pe care vreau sa ii stresez "evil laugh" :D)

Stiu ca pare ciudat "se bucura ca se angajeaza, este nebuna!" ....dar idea de a inceta sa mai fii un mic parazit mancator de frunze destinate cainilor este sublima!


P.S. Daca constati vreo eroare gramaticala, vreo virgula pusa gresit sau o propozitie neclara, sa ma suni...da tu dumy ;)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu